Vacatures · Business Analist - Defensie

Business Analist - Defensie

Kim Houtepen
Account Manager Software & IT

Software

Medior

Utrecht, Den Haag, Rotterdam

vacancies.introduction

Ben jij een ervaren Business Analist die op zoek is naar een unieke kans om jouw expertise toe te passen in een dynamische en uitdagende omgeving? Defensie zoekt een gedreven professional om ons team te versterken als Business Analist. Als Business Analist bij Defensie speel je een cruciale rol in het verbeteren van operationele processen, het maximaliseren van efficiëntie en het ondersteunen van strategische besluitvorming.

vacancies.offer

vacancies.expectations

vacancies.job

  • Analyseren van bedrijfsprocessen, systemen en gegevens om inzicht te krijgen in operationele behoeften en uitdagingen.
  • Identificeren van mogelijkheden voor procesverbetering, kostenbesparing en prestatieverhoging binnen de organisatie.
  • Vertalen van zakelijke vereisten en gebruikersbehoeften naar concrete specificaties en oplossingen.
  • Samenwerken met stakeholders op verschillende niveaus om de behoeften te begrijpen, verwachtingen te beheren en oplossingen te implementeren.
  • Uitvoeren van impactanalyses en risicobeoordelingen om mogelijke gevolgen van veranderingen te evalueren en te beheren.
  • Bijdragen aan de ontwikkeling en implementatie van beleid, procedures en richtlijnen om de operationele effectiviteit te verbeteren.

vacancies.apply

vacancies.apply_text

vacancies.contact

Kim Houtepen
Account Manager Software & IT

Over Trinamics

Tech kan bergen verzetten, maar het zijn de mensen erachter die uiteindelijk het echte verschil weten te maken. Trinamics vindt, ontwikkelt en matcht daarom wereldwijd tried & tested tech talent aan bedrijven en vice versa. Als tribe van professionals in het hart van technologie, streven we altijd naar de perfecte match. Zo stellen wij zowel onze talenten als klanten in staat om zich continu te ontwikkelen en morgen mogelijk te maken.

Sollicitatie proces

De juiste uitdaging vinden

Onze consultants hebben een breed netwerk en jarenlange ervaring. Zij helpen je de juiste opdrachtgever te vinden. Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog voor een baan die perfect aansluit bij jouw skills en ambities.

Persoonlijk kennismaken

Vervolgens is het tijd elkaar beter te leren kennen. Onder het genot van een kop koffie bespreken we jouw ervaringen, skills en carrièredoelen. Zo leren we elkaar beter kennen en bouwen we samen aan jouw toekomst in tech.

Tijd voor het sollicitatiegesprek

Je hebt indruk gemaakt en nu staat het sollicitatiegesprek voor de deur. Geen zorgen, wij weten met wie je spreekt en wat je kunt verwachten. We bereiden je goed voor, zodat je zelfverzekerd kunt laten zien waarom jij de ideale kandidaat bent.

Je avontuur gaat van start

Yes, je hebt de job! Tijd om aan de slag te gaan. En om welke functie of sector het ook gaat, wij blijven je continu ondersteunen en helpen waar nodig. 

Profiteer van een gespecialiseerd netwerk

Als tried & tested tech talent krijg je toegang tot ons brede netwerk van tech professionals en opdrachtgevers. Zo krijg je alle hulp, steun en inspiratie die je nodig hebt bij het bouwen van je carrière.

Veelgestelde vragen

Waarom solliciteren via Trinamics?

Trinamics helpt je bij het vinden van jouw ideale baan in de tech sector. We ontdekken passende vacatures, begeleiden je tijdens het sollicitatieproces en bieden persoonlijke coaching voor je carrièregroei. Met onze marktkennis en jarenlange ervaring zorgen we dat jouw vaardigheden en ambities perfect aansluiten bij onze opdrachtgevers. Ook krijg je toegang tot een breed netwerk van toonaangevende bedrijven en interessante projecten.

Bij welke opdrachtgevers heeft Trinamics projecten lopen?

Trinamics werkt samen met diverse opdrachtgevers in de technische sector, van grote multinationals zoals Siemens, VDL en ASML, Beko Europe en Philips, tot middelgrote bedrijven zoals Skalar, Ardagh Group, Hauzer en innovatieve start-ups. Onze opdrachtgevers zijn actief in verschillende industrieën, waaronder Automotive, High Tech, ICT, Software, Installatietechniek, Logistiek/Supply Chain, Technisch Commercieel en Machinebouw.

Wat verdien ik als ik via Trinamics ga werken?

Het salaris dat je bij Trinamics kunt verwachten, hangt af van de functie, jouw ervaring en de specifieke vereisten van de opdracht. Wij bieden marktconforme salarissen die passen bij jouw expertise en vaardigheden. Daarnaast volgen wij altijd de cao van de opdrachtgever, zodat je verzekerd bent van eerlijke en transparante arbeidsvoorwaarden. Voor meer gedetailleerde informatie over salaris en arbeidsvoorwaarden nodigen wij je graag uit voor een vrijblijvend gesprek.

Welke opleidingsmogelijkheden biedt Trinamics?

Trinamics denkt graag mee met jou en de klant wanneer er trainingen of cursussen nodig zijn. Vaak hebben onze opdrachtgevers bij aanvang al trainingen en cursussen in hun inwerktraject opgenomen. Hierover voeren wij gedurende het detacheringsproces gesprekken.

Taking on tomorrow

Enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Vul hieronder jouw gegevens in.

Direct solliciteren

Direct solliciteren

apply_form.upload_file

apply_form.move_files

apply_form.file_requirements

cmb_form.disclaimer

* Verplichte velden